Kylling Og Co Menukort

Kylling Og Co Menukort. Vi tilbyder dig en velsmagende fastfoodløsning af høj kvalitet, som. Vores mission er: at vores gæster skal føle sig godt tilpas, slappe af og lade roen indfinde sig, mens de nyder et godt måltid hjemmelavet mad – hvad enten det er til frokost eller aften.

Kylling Og Co Menukort
Restaurant Rib House Hillerød – Dagens Menu (Clarence Jordan)

Kærlighedskager • Pommes Frites • And med løg og porre. Kylling stegt i stærk basilikum med chili og friske hvidløg, gullerødder og lange bønner (*Eller med rejer, svinemørbrad eller oksekød). Vi tilbyder hele familien en hurtig, fornuftig fastfoodløsning, som kan nydes med god samvittighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen.

Spis så bøffen fra midten og udefter.

Side 31 af Mad og drikke

Menukort – Kylling & Co

Natures Menu BARF bites kylling og kalkun – Tildinhund.dk

Kylling og hjemmelavet coleslaw – Autoimmun.co

Kylling og Co Randers C – Dagens Menu

Menukort – Kylling & Co

Catering og take away | Lillehammer | Stasjonen

Menukort – Kylling & Co

Sigurd, Bamse og Kylling til Silkeborg – Ekstra Bladet

Kylling stegt i stærk basilikum med chili og friske hvidløg, gullerødder og lange bønner (*Eller med rejer, svinemørbrad eller oksekød). Vores stjerneskud er altid frisklavet når du henter dem, og dressingen er med ved siden af. Kylling & Co ønsker at være et seriøst alternativ til den traditionelle fastfood.